Belfrit heeft donderdag in de Thaise hoofdstad Bangkok een 1e frituur geopend. De Belgische frieten zijn daarmee aan hun verovering van Azië begonnen.

Zaakvoerder Mario Vleugels uit Herentals : 'Belfrit Thailand opende zonet voor het eerst zijn deuren. De eerste reacties op “Belgium’s Finest Fries” zijn alvast veelbelovend. De poort naar Azië is  hiermee officieel geopend voor Belfrit.

Het succesvolle franchise concept Belfrit opende in 2003 voor het eerst zijn deuren in Budapest, Hongarije. Net geen 10 jaar later, en met ondertussen 20 succesvolle shops in Europa, is Belfrit sinds 2 augustus officieel van start gegaan in Azië.

De eerste Belfrit is gelegen in het shopping center Central Plaza, Chaengwattana, in de Bangkok Metropolitan Area: een modern, groot en geliefd shopping complex. Op de zesde verdieping opende de Belgische ondernemer, Ricardo Herrera, de eerste Belfrit. De shop is modern, kleurrijk en oogt uitnodigend.

Hier biedt Belfrit de échte Belgische friet aan, volgens de regels van de kunst en met oog voor kwaliteit. De consumenten kunnen ook kiezen voor menu’s. Er is voldoende variatie en zelfs een menu van de week, zodat de Thai meer dan redenen genoeg hebben om regelmatig te gaan genieten
van “Belgium’s Finest Fries”.

Wil je vanuit België de verovering van Azië volgen? Dat kan. Naast een website (http://www.belfrit.co.th/) is er zelfs een heuse Facebook pagina opgericht “Belfrit Thailand – Belgium’s Finest Fries” waar je de eerste reacties en foto’s van de shop kan zien. En dit kunnen we U
al verklappen: het ziet er goed uit!'

Over Belfrit
Belfrit werd in 2003 opgericht door 3 Belgische ondernemers: Mario Vleugels, Patrick Holemans en Koen Drybooms.

Belfrit is ontstaan vanuit het Belgische kwaliteitslabel BestFrit, met 175 aangesloten frituren in België. Het succesvolle franchise concept Belfrit telt ondertussen 21 shops en is in volgende landen actief: Hongarije, Polen, Spanje, Estland en sinds 2 augustus ook in Thailand.